fbpx
Annonce

Fermín vil ikke afvise at blive udlejet igen

Anders Lang Jensen - 12.12.23

© Getty Images
// Fermin Lopez

20-årige Fermín López har i denne sæson fået en håndfuld kampe på førsteholdet, og midtbanespilleren har leveret solidt. Konkurrencen er dog enorm, og Fermín vil ikke afvise, at et nyt lejeophold kan komme på tale.

Med de skadede spillere Pedri og Frenkie de Jong tilbage er Fermín López rykket et lille skridt længere væk fra spilletid i Barca. Selvom håbet er at forblive i det catalanske, vil Fermín ikke nødvendigvis afskrive effekten af at komme ud på et lejeophold.

’Jeg vil gerne fortsætte i Barca, men hvis jeg skal ud på leje, så har jeg allerede erfaringen, og jeg håber, det vil ende ud i, at jeg så kan vende tilbage til Barca igen’, siger Fermín López ifølge nyhedsbureauet EFE.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Da jeg tog på lån hos Linares, troede jeg ikke, at jeg ville komme tilbage, så det er en drøm, jeg udlever lige nu. Jeg er meget glad for de muligheder, træneren giver mig. Xavi mener, at vi alle er vigtige, og jeg har rigtig dygtige holdkammerater på min position’.

’Det er normalt at få færre muligheder nogle gange, men jeg er ung og skal udnytte chancerne og lære fra mine holdkammerater. Klubben har troen på mig, men man ved aldrig, hvilke beslutninger der bliver truffet i morgen, for i Barca skal man altid være på højeste niveau’, slutter Fermín.

Fermín López var udlånt til Linares i Primera Federación i seneste sæson. Endnu en lejeaftale kan ikke afvises, og måske et udlån til en La Liga-klub i januar vil gavne Fermíns udvikling, hvor håbet stadig er, at fremtiden ligger i Barca på lang sigt.

fermin8

.:FORSIDE:.