fbpx

Fermín: 'Vi vil gøre alt for at vinde over PSG'

Simon Arun Vrábel - 17.03.24

// Champions League // Fermin Lopez

Ovenpå lodtrækningen til Champions League-kvartfinalerne har Fermín López givet interview til klubbens eget medie, hvor han gav sit syn på PSG som kommende modstander og mulighederne for at komme videre.

Det var til klubbens podcast ”Barça On Air”, at 20-årige Fermín López lod sig interviewe om holdets muligheder for at slå PSG, og dermed booke en billet til Champions League-semifinalen, hvor catalanerne ikke har været siden sæsonen 2018/2019.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Selvom Luis Enrique var en fantastisk spiller og en fantastisk træner, så ændre det ikke på vores motivation, for det betyder ikke noget, hvem modstanderes træner er. PSG er et godt hold, men vi vil gøre alt for at vinde’, indledte den unge midtbanespiller.

’De har meget farlige angribere som Mbappé og Dembélé, men hvis vi kan lukke ned for dem, og samtidig spille vores eget spil, så kan vi gøre ondt på dem. Vi er inde i en rigtig god periode lige nu’, forsatte Fermín.

’Alle de kampe vi har spillet indtil videre i den her turnering, har været meget jævnbyrdige, så det vil blive en udfordring, ligegyldigt hvilke hold vi kommer til at møde fra nu af’, afsluttede den 20-årige midtbanespiller.

Fermín López har fået spilletid i seks ud af otte af holdets kampe i Champions League, og kvitteret med to mål og en enkelt assist.

fermin36F

.:FORSIDE:.