fbpx

Griezmann viste den rigtige attitude

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 19.12.19

© Getty Images
// El Clásico

Antoine Griezmann fik onsdag aften sin første El Clásico siden skiftet til Barca. Trods svære betingelser i den catalanske offensiv, arbejdede franskmanden benhårdt  og udviste en sublim attitude.

Griezmann har stået model til megen kritik, siden han kom til Barcelona, men i den seneste tid er det langt om længe blevet til en smule medvind for den tidligere Atlético Madrid-stjerne. Onsdagens El Clásico, der endte 0-0, vil næppe blive husket som nogen videre seværdig affære, men det faktum tager dog ikke noget fra Griezmanns ivrige arbejdsindsats.

Barca havde store vanskeligheder med at få spillet til at køre og måtte bruge store dele af kampen på at forsvare sig mod et ærgerrigt Madrid-mandskab. Man så derfor ikke synderligt meget til hverken Suárez eller Messi, men Griezmann derimod var konstant involveret i Barca-venstresidens defensive arbejde, og med stor mobiliseringsevne og løbevilje gik catalanernes offensive aktioner ofte igennem ham.

Griezmann var da også involverede i en af Barcas markant største chancer, da han spillede Messi fri i Real Madrids felt, men kaptajnen mistimede dog, på noget uvant maner, sin afslutning. Franskmanden formåede dermed ikke at sætte slutprodukt på sit hårde arbejde, og i kampens 82. minut måtte en godt brugt Griezmann se sig udskiftet til fordel for Ansu Fati.

Trods en noget skuffende indsats fra Barcelona side, der aldrig rigtig fik spillet til at flyde, kan Griezmann dog alt i alt være tilfreds med sin egen præstation i karrierens første El Clásico - også selvom det blev til pointdeling.

.:FORSIDE:.