fbpx

Hansi Flick begynder at have et luksusproblem

FCBARCELONA.DK - 04.08.24

 


Hansi Flick har taget mange unge spillere med på turen til USA i fraværet af flere nøglespillere. Her har flere af talenterne virkelig grebet chancen flot og derfor bliver det svært for tyskeren at skære nogle af dem fra truppen.

Spillere som Yamal, Torres, Fermín, Cubarsí, Eric García, Pedri, Gavi, De Jong og Araujo er ikke med i USA af forskellige årsager og det har tvunget Hansi Flick til at eksperimentere i kampene i USA.

Det har betydet spilletid til klubbens unge talenter og flere af dem har gjort det så godt, at de har en reel chance for at blive en permanent del af førsteholdet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Pau Victor:
Den 22-årige angriber har scoret tre mål i kampene mod Manchester City og Real Madrid og er dermed holdets absolutte topscorer indtil nu. Hans form og skarphed kan meget vel betyde, at han overhaler Vitor Roque i kampen om at blive reserve for Lewandowski.

Alex Valle:
Han var med i begge Barcas mål mod Real Madrid, selvom han spillede højre back og ellers er venstre back. Han har konkurrence af Balde og Hector Fort, men hans alsidighed kan give ham en plads i truppen.

Hector Fort:
Han spillede allerede en del i sidste sæson og gjorde det godt. Han kan også spille begge backpositioner og alt tyder på, at han forbliver en del af førsteholdet.

Marc Casadó:
Andetholdets anfører er rykket op på førsteholdet, men det er endnu ikke afgjort, om han lejes ud. Hans lederegenskaber og solide spil på den defensive midtbane i USA ser dog ud til at overbevise Flick.

Marc Bernal:
Den blot 17-årige spiller ligner en langsigtet løsning på den defensive midtbane. Han minder en del om klubikonet Sergio Busquets og Bernal har gjort det godt i USA, ikke mindst i samspillet med Casadó.

Andre spillere som Darvich, Unai og Sergi Domínguez har også gjort det godt i kampene i USA, så Hansi Flick står med et stort potentiale, hvor det bliver svært at sortere nogle fra.

bernal2F

// USA
.:FORSIDE:.