fbpx

Hele fire spillere er én advarsel fra karantæne

Simon Arun Vrábel - 17.02.24

 


Hele fire spillere har samlet sig fire gule kort til sig, hvilket betyder, at en advarsel I kampen imod Celta de Vigo i aften automatisk betyder karantæne den efterfølgende runde, der er på lørdag mod Getafe.

Når Xavi skal sætte holdet til kampen imod Celta de Vigo, står cheftræneren overfor en ekstra udfordring, for især i forsvaret og i angrebet er der spillere, som med en enkelt advarsel automatisk får karantæne.

Artiklen fortsætter under annoncen
I angrebet har Robert Lewandowski samlet fire gule kort til sig, mens Ronald Araújo og João Cancelo i forsvaret står i sammen situation. På midtbanen gælder samme situation for Oriol Romeu, som dog ikke har samme bærende rolle som de andre tre spillere, men med en smal trup som den Xavi har til rådighed, komplicerer enhver karantæne eller skade planlægningen yderligere.Hvis man ser tilbage på de seneste fem opgør imellem Celta de Vigo og Barca, er der i gennemsnit blevet uddelt fire gule kort pr. kamp, så riskoen for advarsler er absolut til stede for de fire spillere.

Xavi har i øvrigt også modtaget fire gule kort, og ligesom sine spillere, skal cheftræneren også være ekstra opmærksom på ikke at få sit femte gule kort, da trænere såvel som spillere får automatisk karantæne ved sit femte gule kort.// Celta de Vigo
.:FORSIDE:.