Koeman: 'Det vigtigste er resultatet'

FCBARCELONA.DK - 04.01.21

// Huesca // Ronald Koeman

Ronald Koeman var godt tilfreds efter opgøret mod Huesca, der blev vundet med 0-1. Han ville gerne have haft at kampen blev lukket tidligere, men var ellers tilfreds med indsatsen fra sine spillere.

'Det vigtigste er resultatet, men vi ville gerne havde vundet med mere. Vi gjorde det godt i kampen og vi havde chancerne til at være mere rolige i slurfasen' indledte han.

Her er hvad Koeman ellers kommenterede:

Nervøsitet i slutfasen:
'Huesca spillede med risiko i slutningen og så måtte vi forsvare os. Det har vi det svært med, for vi ønsker at have bolden. Der er andre hold der forsvarer sig bedre i sådanne situationer'.

Indsatsen fra Dembélé:
'Ousmane var farlig, men han skal blive bedre til at se hvornår han skal løbe i dybden og hvornår han skal trække ind i banen'

Indtrykket af holdets indsats:
'Hvis vi ser bort fra de sidste 20 minuttter, spillede vi godt. Vi skabte ret meget farligt og det er ikke nemt mod et hold, der lukker så meget af. Det var svært, men vi havde roen til at vente og så scorede vi et flot mål. Vi havde tre eller fire chancer mere. Vores spil i anden halvleg var ikke så flot og vi havde det svært til sidst. Huesca forsøgte at skabe noget og så måtte vi forsvare os. Hvis du ikke lukker kampen, får du det svært'.

Hvorfor spillede Griezmann kun 10 minutter?
'Jeg stoler på alle spillerne i truppen. Vi skulle vælge mellem Antoine eller Martin og Martin har gjort det godt. Han er den 9'er som vi behøver i denne slags kampe. Der kommer mange kampe og vi får brug for alle vores spillere'.

Frenkie de Jongs scoring:
'Jeg er glad for Frenkies mål, for vi ønsker at vores midtbanespillere kommer ind i modstandernes felt. Vi håber at blive mere effektive, for så vinder du lettere kampene'.

Mulighederne i ligaen:
'Denne måned er utrolig vigtig for vores målsætninger, for vi har mange kampe på udebane. Hvis vi vinder dem, kan vi godt kæmpe med. Hvis vores rivaler kommer ind i en dårlig stime, kan vi mindske distancen, men det kræver at vi vinder'.