fbpx
Annonce

Koeman udstillede sin manglende tillid til Griezmann

FCBARCELONA.DK - 04.01.21

© Getty Images
// Antoine Griezmann // Huesca

Ronald Koeman har ikke den store fidus til Antoine Griezmann i øjeblikket. Det står klart efter kampen mod Huesca, hvor den franske angriber først kom på banen med 10 minutter tilbage.

Det kører ikke for Griezmann denne sæson, akkurat som det heller ikke gjorde i den forrige. Alligevel har Griezmann fået masser af spilletid, også under Ronald Koeman, men på det seneste er franskmanden røget mere ud på bænken.

Mod Huesca foretrak Koeman et angreb med Pedri, Messi, Dembélé og Braithwaite, mens Griezmann endnu en gang måtte tage plads på bænken. Her blev han siddende indtil det 81. minut, hvor han afløste Braithwaite, som man ikke havde set meget til.

Barca havde ellers brug for at lukke kampen, for trods et massivt overtag førte de kun med 0-1 og derfor var der brug for en scoring der kunne skabe ro. Dembélé begyndte at lave mange fejl og Braithwaite så man ikke meget til efter pausen, men alligevel lod Koeman Griezmann sidde ude.

Det der et klart billede på, at Koeman ikke har det store tillid til Griezmann i øjeblikket og det er da også en kendsgerning, at angriberen kun er en skygge af sig selv.

.:FORSIDE:.