fbpx
Annonce

Koeman: 'Vi har ikke tid til at træne det vi skal'

FCBARCELONA.DK - 06.01.21

© FC Barcelona
// Bilbao // Ronald Koeman

Ronald Koeman holdt pressemøde i går aftes, hvor han kommenterede holdets aktuelle situation og det program der venter. Han fortalte også, at han ved hvem han vil af med af spillerne og hvem han gerne vil købe.

Pressemødet blev holdt som optakt til kampen i aften mod Bilbao, der netop har skiftet træner til Marcelino. 'En modstander kan ændre system med en ny træner, selvom han kun har været der i to dage, men jeg tror ikke det får den store indflydelse. Marcelino har mest benyttet 4-4-2, men vi skal være forberedt på alle systemer' kom det fra Koeman.

Her er hvad han ellers kommenterede:

Forstærkninger i januar:
'Enhver træner vurderer altid i januar, hvordan man kan forbedre holdet. Det gør jeg også. Jeg har lavet en liste med mulige salg og dem som kunne være interessante at hente, men det afhænger af klubben'.

Det pressede program:
'Vi kan ikke træne særligt meget på grund af antallet af kampe. Vi har ikke tid til at træne det vi skal. Vi træner angrebssituationer, men det bliver kort, for vi må ikke overbelaste spillerne. I mellem kampene skal vi komme os og forberede os til næste kamp. Det vigtigste er at spillerne tror på sig selv'.

Griezmann sidder meget ude:
'Jeg kan lide Griezmann. Han er en god knægt, der gerne vil tale om, hvad han skal forbedre, men når vi spiller med tre midtbanespillere, skal jeg vælge hvem der skal spille og med så mange kampe, kan ingen spille dem alle. Dembélé bliver hele tiden bedre fysisk'.

Luis Suárez' succes i Atlético:
' Jeg bryder mig ikke om alle de spørgsmål om Suárez, for han spiller for en anden klub. Jeg respekterer ham meget, men vi har vores egne angribere'.

Dests præstationer på det seneste:
'Han lagde flot ud, men han er 19 år og har brug for at falde til. Som enhver anden spiller har han ret til at lave fejl. Jeg er ikke skuffet over ham, for han er ung og det er normalt at lave fejl'.

Skadessituationen:
'Det er meget svært at sætte en dato for, hvornår Ansu Fati kan vende tilbage. Sergi Roberto burde kunne være klar i slutningen af denne måned'.

Problemer med at score på udebane:
'Vores effektivitet på udebane er ikke som den burde være for en klub som Barcelona. Vi er det hold der skaber flest chancer, men vores procentvise udnyttelse er for lav'.

Hvorfor trænede Aleñá ikke med?
'Han havde tilladelse til at få sin fremtid på plads. Der er altid spillere der selv bestemmer og de bliver eller ej. Han er ung og har besluttet at han vil væk, men jeg kan ikke sige noget konkret, før det er afgjort'.

Coronatilfælde i staben udskød træningen:
'Vi tager det roligt, for der er ting vi ikke kan kontrollere. Vi fulgte ligaens protokol ved at udskyde træningen'.

.:FORSIDE:.