fbpx

Koundé: 'Min ønskeposition er i det centrale forsvar'

Peter Vyff - 07.08.24

 


Jules Koundé har sluttet sig til holdkammeraterne i USA og i den forbindelse har han givet et interview. Her kommenterer han en række forskellige emner og bekræfter endnu en gang, at han helst vil spille i det centrale forsvar.

Jules Koundé har været én af Barcas bedste spillere i de sidste to sæsoner. Den hurtige franskmand har både gjort sig gældende i midterforsvaret, samt på højre back, der i lang tid har været Barcas akilleshæl.

Hansi Flick skulle derfor også betragte Koundé som en nøglespiller i hans nye regime, hvor han efter planen skal spille fast i midterforsvaret. Og netop tyskeren, ønskepositionen på holdet og flere andre ting kom franskmanden ind på, da han gav et interview til avisen Sport.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hansi Flick:
'Flicks taktik er meget klar. Han ønsker en høj defensiv linje, og vi skal forsøge at dominere vores modstander, ligesom under Xavi. Vi skal presse højt på banen og altid spille med en masse intensitet'.

Position på banen:
'Jeg har fortalt Flick, at jeg føler mig godt tilpas både på højre back og i midterforsvaret. Jeg har udviklet mig godt som back, selvom min ønskeposition fortsat er i det centrale forsvar'.

Lamine Yamal:
'Jeg har store forventninger til ham, og han skal fortsætte i samme stil som under EM-slutrunden. Han har udviklet sig ekstremt, og han er allerede en spiller, der kan gøre en forskel på banen. Han skal bare fortsætte som han gør, lære og lytte som han altid har gjort'.

Nyindkøb:
'Jeg synes holdet er godt, men ligesom alle hold, kan forstærkninger hjælpe os en del. Som holdet har spillet indtil videre, tror jeg allerede træneren er godt tilfreds'.

Om Nico Williams:
'Nico er en fantastisk spiller, og det kan der slet ikke være nogen tvivl om. Jeg så gerne Nico på holdet, men lad os se, hvad der sker. Men det er selvfølgelig noget, der ville glæde mig'.

Koundé befinder sig i øjeblikket i USA, hvor han sammen med resten af holdet senere i nat møder AC Milan i den sidste af tre træningskampe. Det er dog fortsat tvivlsomt, hvorvidt Flick vælger at benytte franskmanden, der for få dage siden sluttede sig til holdet efter ferien.

kounde1F

// Jules Koundé
.:FORSIDE:.