fbpx

Lazio meldes klar med bud på Vitor Roque

Peter Vyff - 02.08.24

 


Meget tyder på, at Vitor Roque kan forlade Barca til sommer, da flere angribere står foran ham i køen til spilletid. Stortalentet er senest blevet sat i forbindelse med Lazio, der angiveligt ønsker at hente ham til Serie A.

Selvom det kun er syv måneder siden, at Vitor Roque ankom til Barca, kan han allerede være på vej til at forlade klubben igen. Den 19-årige brasilianer har ikke haft mange muligheder for at bevise sig selv på førsteholdet, og da både Robert Lewandowski og Ferran Torres er tættere på startopstillingen, kan det blive nødvendigt at finde en ny arbejdsgiver.

Det kan især også skyldes Barcas økonomiske situation, der betyder, at man på nuværende tidspunkt ikke har registeret Roque i førsteholdstruppen. Catalanerne skulle derfor være i gang med at undersøge, hvilket muligheder, der er til stede på transfermarkedet, og ifølge avisen Sport har Lazio nu meldt sig som interesseret.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Italienerne er angiveligt klar til at tilbyde to former for bud, hvoraf det ene er en lejeaftale med en købsoption på angiveligt 25 mio. euro. Det andet skulle være et bud på 20 mio. euro for 50% af rettighederne til brasilianeren, hvor han så skal spille for Lazio fremover.

Romerne er efter sigende sikre på, at Roque har hvad der skal til for at blive en succes i Serie A. Samtidig håber de, at Barca kan se idéen i, at de stadig delvist har kontrol over Roques fremtid. Stortalentets repræsentanter er angiveligt også opsatte på at tage imod Lazios bud, hvilket er en god nyhed for ledelsen.

Lazios præsident, Claudio Lotito, udtalte forleden også i et interview: 'Vi forsøger at hente en vigtig spiller fra 2005', hvilket har givet yderligere anledning til spekulationer. Roque er nemlig født i 2005, og selvom det ikke som sådan bekræfter rygterne, kunne det tyde på, at italienerne er opsatte på at hente angriberen inden transfervinduets afslutning.

roque2F

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.