fbpx

Lenglet ude mod Mallorca med karantæne

Magnus Wind - 08.03.20

© Getty Images
// Real Sociedad

Inden lørdagens kamp mod Real Sociedad var der tre Barca spillere i fare for karantæne. En af dem var Clément Lenglet, som modtog et gult kort i opgøret, så franskmanden må sidde over i næste runde mod Mallorca. 

Der ventede Barca et vigtigt opgør lørdag aften, da catalanerne skulle forsøge at komme tilbage på sporet efter 2-0 nederlaget til Real Madrid i sidste weekend. Hjemme på Camp Nou tog catalanerne imod Real Sociedad og her kunne Barca få hele tre forsvarsspillere i karantæne i næste La Liga-kamp, hvis de hver modtog et gult kort. Både Jordi Alba, Samuel Umtiti og Clément Lenglet var alle i fare.

Allerede efter 16 minutters spil var det en realitet for Lenglet, da han begik et professionalt frispark efter en sjælen fejlaflevering af Sergio Busquets. Det betyder, at den franske forsvarsspiller misser næste rundes La Liga-kamp, når Barca rejser til Mallorca for at møde ferieøens bedste fodboldhold. 

Jordi Alba holdt sig fra et gult kort, mens Umtiti ikke kom på banen. De kan dermed begge to være med mod Mallorca, men er fortsat i karantæne fare til den efterfølgende kamp, som er hjemme mod Leganés.

.:FORSIDE:.