fbpx

Lenglets ønske kan komplicere det hele for Barca

Anders Lang Jensen - 31.05.24

// Clement Lenglet

Det hele tyder på, at Lenglet vender tilbage til Barca fra leje efter sommerpausen. Forsvarsspilleren har dog ikke en fremtid i klubben, men franskmanden har et krav om at blive i Europa, og det kan besværliggøre et salg.

Allerede nu ligger der faktisk interesse på skrivebordet omkring Clément Lenglet, der har spenderet sæsonen i engelske Aston Villa. To tilbud ligger der fra saudiarabisk fodbold på nuværende tidspunkt på den franske midtstopper. Det skriver avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er dog det problem, at 28-årige defensivspilleren helst foretrækker at forblive i europæisk fodbold. Det kan gøre processen mere besværlig for Barca, der helst hurtigst muligt vil af med Lenglet i sommerens transfervindue. Samtidig kan saudiarabiske klubber betale Barca en umiddelbar attraktiv transfersum.

Flere Premier League-klubber meldes interesseret i Clément Lenglet, men problemet bliver meget vel, at de ikke vil betale franskmandens fulde løn. Den er høj, og derfor kan det virkelig skabe problemer i processen, hvor Barca helst vil slippe for hele Lenglets løn og helst lave et permanent salg.

lenglet19

.:FORSIDE:.