fbpx

Avis: Aston Villa har ingen interesse i Lenglet

Peter Vyff - 29.05.24

// Clement Lenglet

Sæsonen er slut for de fleste, og det betyder også at, en række udlejede spillere snart er tilbage hos Barca. Det drejer sig blandt andet om Clément Lenglet, som Aston Villa angiveligt ikke har nogen planer om at beholde til næste sæson.

Ledelsen står overfor en del udfordringer i det kommende transfervindue, hvor der både skal købes og sælges spillere. Catalanerne har dog først og fremmest fokus på at sælge, og dermed rense ud i den store førsteholdstrup, hvor flere spillere ikke er i nærheden af spilletid til næste sæson.

Det omhandler især Clément Lenglet, der ikke har været i nærheden af Barcas startopstilling i et par sæsoner efterhånden. Ledelsen sendte derfor franskmanden afsted på et lejeophold til Aston Villa sidste sommer, da man ikke fandt nogle købere til ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og efter en dårlig start på tilværelsen i Premier League, brød midterforsvaren omkring årsskiftet ind i startopstillingen, hvor han har været stærkt medvirkende til, at Aston Villa næste år skal spille Champions League. Men selvom Lenglet har gjort det godt, har englænderne angiveligt intet ønske om at beholde ham.

Det skriver avisen Mundo Deportivo, der også tilføjede, at Aston Villa ikke har tænkt sig at påbegynde nogen som helst forhandlinger omkring franskmanden. Den 28-årige Lenglet er derfor snart at finde hos Barca igen, hvor han ser ud til at blive en stor belastning for ledelsen.

Catalanerne har intet ønske om at beholde forsvarsspilleren, da man er stærkt besat i midterforsvaret, samt er hans lønpakke også et stort problem for ledelsen. Barca er derfor tvunget til at finde en ny destination til Lenglet, men som lønnen er strukket sammen, er det kun tænkeligt, at han skifter til Saudi-Arabien.

Det har franskmanden dog tidligere nægtet, men han er dog efterhånden klar over, at situationen ikke længere er holdbar hos Barca, og et skifte ser dermed også uundgåeligt ud til sommer.

.:FORSIDE:.