fbpx

Mbappé: 'Et kompliment at Messi holder øje med mig'

FCBARCELONA.DK - 23.12.19

© Getty Images
// Lionel Messi // Mbappé

PSG's Kylian Mbappé blev tydeligvis imponeret, da Dembélé kunne fortælle ham, at Messi holder øje med, hvad den franske angriber leverer af præstationer. Læs her hvad Mbappé siger om Messis interesse.

Det er i en snak med France Football, at Mbappé fortæller om sidste sæsons rivalisering med Messi om Guldstøvlen, som uddeles til den mest scorende i de europæiske ligaer.

'Når jeg scorede to mål, scorede han tre. Så scorede jeg tre, men han fire. Det var så vildt at jeg spurgte Dembélé, hvordan det var muligt og om han gjorde det med vilje. Jeg spurgte om Messi så de mål jeg scorede og det sagde Ousmane, at han selvfølgelig gjorde' indleder Mbappé.

'Det var her jeg sagde til mig selv - Messi holder øje med mig. Det er et kompliment at en spiller som ham lægger mærke til mig' fortsatte han ydmygt.

Guldstøvlen var ikke et mål for Mbappé, men det blev det alligevel som målene kom. 'Jeg kunne have slappet lidt af i slutningen af sæsonen, men jeg forsøgte at overgå mig selv. Her fandt jeg ud af, at jeg kunne vinde Guldstøvlen, men Messi var foran mig'.

I sidste sæson vandt Messi Guldstøvlen med 36 mål i La Liga, mens Mbappé nåede op på 33 i Ligue 1.

.:FORSIDE:.