fbpx

Medier: Flere Barca-spillere har talt med Xavi

FCBARCELONA.DK - 12.01.20

© Getty Images
// Xavi

Efter nederlaget til Atlético Madrid var flere spillere ude og udtrykke fortsat tillid til Ernesto Valverde, blandt dem Messi. Nu fortælles der samtidig om, at flere af dem har talt med Xavi for at høre til hans situation.

En lang række af spillerne i Barcas trup har en nær relation til Xavi, som de jævnligt er i kontakt med på venskabelig basis. Derfor har flere af dem angiveligt taget fat i ham for at høre hvad der sker, her hvor rygterne om et trænerskifte florerer kraftigt. Det fortæller flere medier, blandt dem radiostationen Cadena SER og avisen Sport.

Det skulle primært være Xavis tidligere holdkammerater i Barca, som Sergi Roberto, Piqué, Busquets, Alba og Messi, der skulle have sendt beskeder og ringet op, for at få en snak. Her må det forventes, at alle har udtrykt opbakning til Xavi, hvis han skulle få trænerjobbet tilbudt.

Xavi er utroligt respekteret og vellidt i hele FC Barcelonas organisation og derfor vil han opleve en massiv opbakning fra første minut. Det har han fået en forsmag på med den store opmærksomhed nogle af de spillere, han måske snart skal træne, har givet ham de seneste dage.

.:FORSIDE:.