fbpx

Messi fik Pichichi-trofæet overrakt

FCBARCELONA.DK - 17.12.19

// Lionel Messi

Leo Messi var endnu en gang den mest scorende spiller i sidste sæsons La Liga og i går fik han overrakt trofæet som bevis på topscorerværdigheden. I alt 36 mål satte Messi ind, hvilket ingen andre var i nærheden af.

Det er avisen Marca der står for 'Trofeo Pichichi' der uddeles til ligaens mest scorende spiller. I går holdt avisen den årlige galla med flere forskellige priser, blandt dem Trofeo Pichichi. Messi var ikke selv til stede ved gallaen i Madrid, så det var Barcas talsmand Josep Vives der respræsenterede Barca og Messi.

Messi foretrak at blive hjemme i Barcelona for at forberede sig optimalt til onsdagens Clásico. Her fik han så i går overrakt trofæet.

De 36 mål mål der gjorde Messi til sidste sæsons ligatopscorer, var klart flere en nr. 2 på listen, holdkammeraten Luis Suárrez og Real Madrids Benzema, der begge scorede 21 mål.

Det er de samme tre spillere der topper denne sæsons topscorerliste i ligaen, hvor Messi og Benzema har nettet 12 gange hver, mens Suárez er noteret for 9 mål. Her skal det bemærkes, at Messi sad udenfor i starten af sæson med en lægskade.

.:FORSIDE:.