fbpx

Messi har scoret 20 ligamål for 12. sæson i træk

Magnus Wind - 16.06.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Med sin overtidsscoring i lørdagens kamp mod Mallorca, nåede Lionel Messi op på 20 sæsonmål i denne La Liga-sæson. Dermed har argentineren nu lavet minimum 20 mål i hele 12 sæsoner i træk. 

Spansk fodbold vendte endelig tilbage i weekenden efter tre måneders pause. I Barcas kamp mod Mallorca trak catalanerne sig sejrrigt ud af opgøret, da det blev til en 0-4 sejr. Kampens sidste mål blev sat ind af Lionel Messi, som dermed rundede 20 scoringer i denne sæson i La Liga. 

Det betyder, at argentineren nu har scoret minimum 20 mål i hele 12 sæsoner i træk. Messi bedste sæson målt på antal scoringer kom i 2011-12, hvor han lavede 51 mål i ligaen og i øvrigt vandt Ballon d'Or. Ingen anden spiller har kunne holde et så højt niveau i så mange år i træk.

Med sit mål mod Mallorca øgede Messi afstanden ned til nummer to på topscorerlisten, hvor vinderen får Pichichi-trofæet. Det er Real Madrids Karim Benzema, der ligger på andenpladsen med 14 scoringer. Dermed ligner Messi favoritten til at blive topscorer i denne La Liga-sæson også, som det er sket så oftee før.

.:FORSIDE:.