fbpx

Avis: Mourinho har bedt Fenerbache hente Gündogan

Peter Vyff - 05.08.24

// Ilkay Gundogan

Der har de sidste par uger været lidt spekulationer om fremtiden for Ilkay Gündogan, der ellers har set ganske sikker ud hos Barca. Tyskeren er dog en eftertragtet spiller, især hos Fenerbache, hvor José Mourinho meldes interesseret.

Sommerens transfervindue har været åbent i et stykke tid efterhånden, og klubberne er i fuld gang med at forme deres truppe til den kommende sæson. Det samme er gældende hos Barca, der trods store forhåbninger, endnu ikke har forstærket sig.

Catalanerne er stærkt afhængige af få tyndet ud i spillertruppen, hvis der skal blive råd til forstærkninger, og ledelsen skulle derfor være klar til at modtage tilbud på næsten alle spillere. Det gælder angiveligt også Ilkay Gündogan, selvom han var en af Barcas nøglespillere i sidste sæson.

Tyskeren ankom fra en stor sæson hos Manchester City, og han viste straks sin klasse på den catalanske midtbane. Gündogan spillede også en del flere kampe end beregnet, da Barca havde store skadesproblemer på den centrale midtbane.

Veteranen forventes også at få en stor rolle under Hansi Flick, der tidligere har arbejdet sammen med ham på det tyske landshold, men ifølge avisen Mundo Deportivo er der en chance for, at han ikke er at finde på Barcas mandskab, når den nye sæson for alvor går i gang.

Midtbanegeneralen er nemlig en særdeles eftertragtet spiller hos Fenerbache, der tidligere på sommeren ansatte José Mourinho som cheftræner. Portugiseren skulle efter sigende have bedt tyrkerne om at hente Gündogan hos Barca, og han står angiveligt øverst på hans ønskeliste.

Mourinhos forespørgsel skulle have fået Fenerbache-ledelsen til at indlede forhandlinger med Barca, selvom det er tvivlsomt om tyskeren ønsker at forlade klubben. Den 33-årige Gündogan har tidligere givet udtryk for, at han ønsker at opfylde sin kontrakt, der løber et år mere.

gundogan33F

.:FORSIDE:.