fbpx

MSG-trioen er for alvor kommet i gang

FCBARCELONA.DK - 22.12.19

© Getty Images
// Lionel Messi // Suárez // Antoine Griezmann

I går kom såvel Messi, Suárez som Griezmann på tavlen i 4-1 sejren over Deportivo Alavés. Det er et tegn på, at trioen for alvor er ved at finde sammen. Nu er de tre oppe på 30 mål i ligaen til sammen.

Antoine Griezmann ser ud til, at have fundet sig til rette med sine nye legekammerater i Barcas angreb, Leo Messi og Luis Suárez. Efter en sæsonstart med tydelige problemer med spillet, bidrager den franske angriber nu både med mål og oplæg.

I går var det netop Griezmann der bragte Barca på 1-0 mod Alavés og senere kom også Messi og Suárez på tavlen. De tre scoringer bringer MSG-trioen op på 30 mål til sammen i ligaen, fordelt med 13 til Messi, 10 til Suárez og 7 til Griezmann.

Med de 30 mål har de tre spillere scoret blot tre mål færre end hele Real Madrids hold til sammen. Med til historien hører, at en skade holdt Messi ude i sæsonens første fire ligakampe.

Også når det gælder oplæg er MSG velfungerende. Her er de til sammen noteret for 16, hvor 13 af dem har været til hinanden. Griezmann har lagt to oplæg til Messi og et til Suárez, mens Messi har fire oplæg til Suárez og et til Griezmann. Suárez har også været godt i gang med to oplæg til Griezmann og tre til Messi.

Disse tal giver et billede af en angrebstrio der for alvor er ved at finde hinanden og det er godt nyt op til den anden halvdel af sæsonen.

.:FORSIDE:.