fbpx

Napoli-træner: 'Yamal spiller som en veteran'

Simon Arun Vrábel - 12.03.24

// Champions League // Napoli


Den nye Napoli-træner, Francesco Calzona, kommenterede på sit pressemøde inden aftens opgør på de to holds chancer for at kvalificere sig til kvartfinalen. Samtidig fremhævede han Lamine Yamal og Frenkie de Jong.

Napoli har noget usædvanligt hentet Francesco Calzona som ny cheftræner, for den 55-årige italiener besidder nemlig allerede ét trænerjob for det slovakiske landshold. Ikke desto mindre har Calzona forberedt sig ekstra godt til aftenenss opgør.

'Vi skal spille som et hold i samtlige 90 eller endda 120 minutter. Det handler om at stå sammen, og jeg håber, at holdet vil forsætte den gode udvikling. Jeg er glad for, hvor meget vi allerede har udviklet os, men vi kan blive endnu bedreø, indledte Calzona.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Den her slags kampe er nemme at forberede sig til, for alle ved hvad der forventes af dem. Vi må ikke stå for lavt i forsvaret, og så handler det om at lave så få fejl som muligt, for de kan koste os dyrt. Vores mål er intet andet end at kvalificere os til kvartfinalen' forsatte klub- og landstræneren, inden han gav sit syn på Barcas chancer.

'Barca er et tophold med dygtige spillere. Vi så allerede i den første kamp, hvordan de satte os under pres, men vi er ikke bange for at møde et hold som Barca. Vi har tænkt os at spille to halvlege og forsætte de gode takter fra de seneste kampe' kom det fra Calzona inden han kommenterede på de to Barca-spillere, som har fanget hans opmærksomhed mest.

'De Jong har overrasket mig positivt. Han er moderne, fysisk og samtidig teknisk. Han er en klar starter, men Barca har en bred trup med flere dygtige alternativer. Yamal er kun 17 år gammel, men han spiller som en veteran. Hvis han forsætter med at udvikle sig sådan, bliver han en af de allerbedste spillere i verden' afsluttede Francesco Calzona.

Kampen mellem Barca og Napoli spilles i aften kl. 21.00, og den vises på TV3+.

.:FORSIDE:.