fbpx

Officielt: Barca har sikret 40 mio. euro med ny aftale

FCBARCELONA.DK - 08.08.24

 


Torsdag eftermiddag offentliggjorde Barca den nye aftale med amerikanske Aramark, som udover at blive catering partner på det nye Camp Nou også bliver medejer af Barca Vision. Firmaet indsprøjter 40 millioner euro.

Der er efterhånden blevet skrevet op og ned om de 40 millioner euro, som Barca har set langt efter siden aftalen med kapitalfonden Libero, som dog endte med ikke at kunne at kunne betale pengene. Nu har Barca dog endelig sikret sig pengene et andet sted.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I en pressemeddelelse torsdag skriver Barca, at man har forlænget og udbygget aftalen med amerikanske Aramark, som udover at blive catering partner på det nye Camp Nou nu også bliver medejer af Barça Vision og af Espai Barça. Det er i de to sidstnævnte aftaler, at Aramark betaler de 40 millioner euro.

Med den nye aftale og indsprøjtningen af 40 millioner euro må Barcas økonomi dermed siges at være tilbage på sporet, hvor man inden længe igen kan agere under den såkaldte 1:1 regel på transfermarkedet, hvor hver en euro sparet kan bruges på nyindkøb.

Dermed er der grønt lys for Barca til uden begrænsninger at handle på sommerens transfermarked, hvor man allerede har sikret sig Dani Olmo og hvor man ydermere forsøger at hente Nico Williams i Athletic Bilbao.

// Aramark
.:FORSIDE:.