fbpx

Officielt: UEFA udskyder beslutning til på tirsdag

FCBARCELONA.DK - 12.03.20

// Champions League


Mens den spanske liga i dag blev suspenderet i foreløbig to uger, varer det endnu nogle dage før der tages en beslutning om det samme skal ske med Champions League. UEFA holder møde om sagen på tirsdag.

Der var spekulationer om UEFA i dag ville suspendere Champions League på grund af den alvorlige situation med corona-virus, men det sker ikke. I stedet meddeler fodboldorganisationen, at man vil drøfte sagen på tirsdag med de 55 medlemslande og med sammenslutningen af europæiske klubber, ECA.

Det betyder at der i aften spilles seks af de otte 1/8 finaler i Europa League. To af 1/8 finalerne er allerede aflyst og spilles derfor ikke.

For Barcas vedkommende betyder UEFA's beslutning, at det først bliver på tirsdag at de ved, om kampen mod Napoli dagen efter skal spilles eller ikke. Quique Setién og hans spillere er derfor nødsaget til at fortsætte sine forberedelser til opgøret, som om intet var hændt.

Hvis man vælger at spille i Champions League i næste uge, hvor der resterer fire kampe, bliver med uden tilskuere på lægterne. Det er dog svært at se meningen i, at spille i næste uge, da såvel Real Madrids som Juventus' spillere er i karantæne to uger, som følge af konstaterede virus-tilfælde i de to klubber.

Der er stadig den mulighed, at man gennemfører de kampe man kan, hvis de involverede klubber accepterer dette.

Situationen omkring Corina-virus udvikler sig dramatisk dag for dag og det kan ikke udelukkes, at UEFA inden på tirsdag indser, at det ikke giver mening at spille kampene som planlagt.

.:FORSIDE:.