Piqué: 'Det dårligste Madrid-hold jeg har mødt'

FCBARCELONA.DK - 02.03.20

// Gerard Piqué // El Clásico // Real Madrid

Gerard Piqué var tydeligt skuffet, da han udtalte sig i mixed zone efter 2-0 nederlaget mod Real Madrid. Han ærgrede sig især over, at Barca ikke fik scoret i første halvleg, som han følte de sad totalt på.

'Det gør ondt at tabe sådan en kamp, men vi udnyttede ikke vores chancer. Vi kontrollerede kampen i første halvleg. I anden halvleg blev vi presset længere tilbage og i en uheldig aktion, scorede de deres første mål. Havde vi bare kunne udnytte vores chancer i første halvleg, havde det set anderledes ud' indledte han.

'Det Madrid-hold jeg så i første havleg, er det dårligste jeg nogensinde har set på Santiago Bernabeu. Det skal ikke opfattes som en kritik, for alle slås med sine problemer. Vi spiller heller ikke selv for godt. Det vi så i anden halvleg, skal forbedres' fortsatte han.

Han blev bedt om at kommentere Madrids 1-0 scoring. 'Jeg kommer i undertal og jeg forsøger at blokere bolden og rammer den. Jeg tror hans intention var, at skyde på mål' svarede Pique´.

'Madrid går styrket ud af opgøret og vi er ramt, men ikke alvorligt. Jeg tror vi er i stand til at vinde ligaen' afsluttede han optimistisk.