fbpx

Quique Setién: 'Braithwaite kan sagtens starte inde'

FCBARCELONA.DK - 29.02.20

© Getty Images
// El Clásico // Setien

I et interview med avisen La Vanguardia, ser Quique Setién frem mod søndagens Clásico i Madrid. Her afviser han ikke, at Martin Braithwaite bliver en del af startopstillingen på Santiago Bernabeu.

Setién bliver direkte spurgt, om Braithwaite har en chance for at starte inde i El Clásico. 'Det kan han sagtens gøre. Han er kommet hertil i glimrende form. Det defensive arbejde som vi ønsker angriberne udfører, er relativt let for ham. En motiveret spiller er altid en fordel' er svaret.

Barca-træneren lægger ikke skjul på, at en Clásico i Madrid er en speciel oplevelse for ham. 'Det er noget jeg vil nyde. Jeg er opmærksom på kampens betydning og jeg ønsker at vinde den, men det bliver lidt lige som mit debut som spiller, hvor jeg var lykkelig. Det er stort for en træner, som da jeg forleden hørte Champions League hymnen på et mytisk stadion. Jeg vil nyde alle kampe mens jeg er her' siger han.

Setién bliver spurgt, hvordan han vil gribe kampen an. 'Vi kommer som altid med ambitioner om at angribe. Det er klubbens DNA. Vi forsøger altid at vise mod og går efter vores modstander, men Madrid har forsvaret sig godt i flere måneder. De har gode spillere der kan komme ud af presset og spillere i front som kan skade os. Man må ikke satse 100% på at vinde kampen, uden også at have en strategi for hvad du gør, når du har mistet bolden' fortsætter han om søndagens kamp.

Til sidst bekræfter Setién, at han mødtes med Pep Guardiola efter Manchester Citys sejr over Real Madrid i onsdags. 'Jeg kan lide at tale med trænere, hvor jeg kan identificere mig med deres måde at spille på. Pep har altid været en reference for mig. Der er ting som City gjorde, som vi kan bruge. Deres spil minder noget om vores, men der er også ting som ikke vil være så brugvare' afslutter han.

.:FORSIDE:.