fbpx

Setién: 'Der er ingen klar favorit i ligaen'

FCBARCELONA.DK - 06.03.20

© FC Barcelona
// Real Sociedad // Setien

Quique Setién har holdt pressemøde som optakt til hjemmekampen i morgen aften mod Real Sociedad. Her så han frem mod en svær opgave og kommenterede samtidig en række aktuelle emner.

Her er hvad Barca-træneren udtalte:

Forventninger til kampen i morgen:
'Man ved aldrig hvad der venter, men vi forventer Real Sociedad i sin bedste version, specielt efter den sæson de har gang i. Det er et ekstraordinært hold, der gør mange ting godt. De har gode spillere og er inde i en god periode. Jeg forventer en intens og svær kamp. Det er et hold der kan gøre det svært for alle'.

Hvem er favorit i ligaen?
'Man kan ikke sige at der er en klar favorit. Det kan ændre sig hver uge. Det bliver svært for begge hold at vinde resten af kampene. Ligaen er meget kompliceret og det er svært at vinde for alle, også for Madrid. Vi har det fint og er motiveret og vi vil forsøge at vinde det hele'.

Messi har ikke scoret i fem af de seneste seks kampe:
'Det bekymrer mig ikke, at han ikke har scoret. Det vil naturligvis altid være bedst, men det har aldrig bekymret mig. Det kan ske for Leo som for alle andre. Chancerne får han og det er det vigtigste. Han har scoret mål gennem 14 år og at han ikke gør det i en periode, betyder ingenting'.

Risikoen for et tomt Camp Nou mod Napoli på grund af corona-virussen:
'Som spiller prøvede jeg at spille en kamp uden publikum og det var meget trist, selvom vi vandt. Den stemning der er, specielt på hjemmebane, vil altid stimulere dig, men vi skal gøre som de kompetente autoriteter siger. Hvis man mener det er nødvendigt, så må vi gøre det'.

Foretrækker Setién Lenglet eller Umtiti?
'Det er to spillere der minder om hinanden, men hvor der også er forskelle, hvilket er det jeg kigger på i det enkelte kampe. Umtiti har fået mere spilletid, men jeg er meget glad for Lenglet, der kommer til at spille meget. Jeg hælder ikke mere til den ene end til den anden'.

Hvad er situationen for Ansu Fati?
'Det er en spiller der tidligere havde en større rolle. Nu er der andre spillere der kan bidrage med mange ting, men Ansu er en spiller vi regner med. Han arbejder godt og er en ekstraordinær knægt'.

Indtrykket efter nederlaget mod Real Madrid:
'Det vigtige er, hvordan man føler. Jeg er glad for at vi skabte klare muligheder på Bernabeu, men selvfølgelig afhænger alt af, at man scorer. Deres mål kom fordi Piqué rettede bolden af og det samme skete for os med Martin, hvor bolden gik forbi. Det er positivt, at vi skabte syv chancer på en så svær bane. Vi skal rejse os og komme videre. Sådan er det i sportens verden. Det gør altid ondt at tabe, specielt i en klub som denne, men vi er i stand til at komme over det'.

Hvordan oplever Setién sine to første måneder som Barca-træner:
'Tiden er gået så stærkt og det ærger mig, at jeg ikke har kunne nyde det mere. Sådan her måtte det gerne fortsætte resten af livet, selvom jeg gerne ville have vundet flere kampe'.

Hvordan er relationen til spillerne?
'Vi er henrykte over spillertruppen. Der er absolut ingen der har beklaget sig. Der er nogle der giver sin mening til kende, men det beder vi dem også om. De kender alle deres roller og de har en ekstraordinær god indstilling'.

Kritikken af assistenttræner Eder Sarabias opførsel:
'Det er et tema man gør for meget ud af. Alle trænere råber fra udskiftningsbænken og det kan spillerne godt håndtere. Problemet er, at han brugte nogle ord og udtryk som jeg ikke bryder mig om. Vi undskyldt for nogle ord som man ikke bruger i en klub som denne. Vi skal huske at der er børn der kigger med'.

.:FORSIDE:.