fbpx

Skandinavisk islæt over kampen mod Real Sociedad

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.03.20

// Real Sociedad // Ødegaard // Martin Braithwaite // Isak

Med Martin Braithwaites skifte til Barca er det nu muligt at få et skandinavisk opgør i La Liga. Det gør sig gældende i aften, hvor Barca har en dansker med til kampen, mens Real Sociedad har en svensker og en nordmand med.

Det er ikke særlig tit, at man ser en dansker, en svensker og en nordmand i en og samme La Liga-kamp, men det kan med stor sandsynlighed blive tilfældet i aften og nok også første gang i historien at det sker, hvis Martin Braithwaite, Martin Ødegaard og Alexander Isak alle kommer i aktion på samme tid.

Barca har danske Braithwaite med i truppen, mens Ødegaard fra Norge og Isak fra Sverige fuldender den skandinaviske trio til aftenens opgør. Der er mulighed for, at alle tre er med fra start, når dommeren fløjter op klokken 18.30.

Braithwaite er først lige kommer til Barca og her mangler danskeren endnu for alvor at vise hvorfor han blev købt. Modsat er Ødegaard og Isak store profiler hos Real Sociedad, så det bliver helt sikkert en spændende kamp med et skandinavisk præg på kampen.

.:FORSIDE:.