fbpx

Suárez er garant for mål i El Clásico på Camp Nou

Hozaifa Al Haddad - 18.12.19

© Getty Images
// Suárez // El Clásico

Suarez plejer at være garant for mål når catalanerne tager i mod Real Madrid på hjemmebane i La Liga. El-Pistolero har i de seneste fem hjemmekampe mod Real Madrid i La Liga sørget for seks mål. Et tal som forhåbentligt bliver udbygget når det i morgen gælder om at beholde førstepladsen i ligaen. 

Sidste sæson kunne Luis Suárez med et hattrick imod madrilenerne sørge for tre vigtige point til det catalanske storhold i den ydmygende 5-1 sejr på Camp Nou. En kamp, hvor man på forhånd vidste, at verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi, ikke kunne deltage på grund af en skade i armen. 

Det var ikke nogen undtagelse, at Suárez i sidste sæson steppede op mod de evige rivaler fra Madrid. Når det kommer til hjemmekampe mod madrilenerne i ligaen, har Suárez formået at score mindst ét mål pr. kamp i tre sæsoner i træk. Ét af målene kom i 1-1 kampen i sæsonen 2017/2018, som var Luis Enriques sidste sæson i spidsen for FC Barcelona.

I sin første sæson for klubben formåede Luisito ligeledes at score et vigtigt mål, som afgjorde ligaen til Barcas fordel. Suárez plejer altså at være tændt, når det handler om at besejre de rivaler på hjemmebane. Det er han forhåbentligt også i morgen, hvor der er lagt op til en intens kamp. 

 

 

.:FORSIDE:.