fbpx

Ter Stegen: 'Jeg kan lide intensiteten under Flick'

Markus Johannessen - 02.08.24

 


Marc-André ter Stegen har givet et interview til det amerikanske medie ESPN, hvor han taler om nøglespillere samt hans første indtryk, efter at Hansi Flick har taget over på trænerposten efter Xavi Hernández.

'Jeg ser, hvordan vi arbejder under Flick, og jeg kan lide det. Der er meget intensitet, den fysiske del er meget vigtig, og vi arbejder hårdt for at være i topform hele sæsonen' indledte den tyske Barca-keeper. 

'Hansi har altid lagt stor vægt på det fysiske aspekt. Hver træner er forskellig og har sin egen filosofi. Og Hansi lægger stor vægt på denne faktor. Jeg håber, at det vil gavne os og give os al den styrke, vi har brug for, til at konkurrere på højeste niveau når som helst' fortsatte Ter Stegen, som efterfølgende også anerkendte, at Flick ønsker, at de skal spille mere direkte, men at ingen skal forvente, at Barca ændrer sin spilfilosofi drastisk.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Hansi vil spille meget hurtigt fremad, finde pladsen til at afslutte, søge hurtigheden i spillet og arbejde for at sikre, at vi defensivt er perfekte. Han ønsker, at vi skal have meget klare idéer om, hvordan vi kan yde maksimalt. Og jeg er overbevist om, at det vil fungere. Men jeg tror heller ikke, at vi fuldkommen vil ændre Barcas spillestil. Vi ønsker at have boldbesiddelse, dominere kampen og derfra finde det afgørende øjeblik til at angribe' udtalte den 32-årige målmand før han blev spurgt ind til Lewandowskis rolle i truppen næste sæson, da Barca fortsat leder efter forstærkninger til angrebet. 

'Selvfølgelig har vi brug for ham, helt sikkert. Vi har brug for, at Robert er i 100% topform i alle kampe. Vi har brug for, at han har det godt og føler sig godt tilpas, så vi kan give ham de chancer, han har brug for, for at score mange mål, fordi det vil gavne holdet' lød et klart svar fra tyskeren, som også knyttede en kommentar til catalanernes igangværende operationer på transfermarkedet. 

'Hvis vi skal købe nogen, er det noget, klubben må beslutte. Vi har den trup, vi har, og jeg ser den som meget god. Der tales meget om andre spillere, men indtil videre har jeg set de unge i Barca være meget ivrige efter at gøre sig gældende på holdet. Hvis der kommer forstærkninger, vil de selvfølgelig blive budt velkommen, men indtil videre har vi allerede vist, at vi kan konkurrere med alle' afsluttede Marc-André ter Stegen, som forventes at være først i rækken til at bære anførerbindet i 24/25-sæsonen.

terstegen44F

// Ter Stegen
.:FORSIDE:.