fbpx

Todibo trænede for sig selv

Jacob Møller Nielsen - 03.10.20

© FC Barcelona
// Todibo

 

Meget tyder på, at Jean-Clair Todibo snart kan være fortid i Barca, efter at spilleren her til morgen ikke trænede sammen med resten af holdet. Den catalanske presse tolker det som tegn på et snarligt skifte.

Den unge centerback Jean-Clair Todibo ligner efter alt at dømme en spiller, som inden længe forlader FC Barcelona. Spilleren trænede ikke med resten af holdet på Ciutat Esportiva her til morgen, men trænede i stedet for sig selv. Det meddeler avisen El Mundo Deportivo.

Ifølge avisen venter klubben på, at franskmanden accepterer et skifte til Fulham, som angiveligt skulle have budt 18 millioner euro for den 19-årige forsvarer. Spilleren trænede således for sig selv for at undgå skader forud for det forestående skifte.

Udeblivelsen af forsvarsspilleren sker ellers i en tid, hvor Barcelona mangler ressourcer i bagerste kæde, da Clement Lenglet blev vist det røde kort i kampen mod Celta Vigo, og dermed er i karantæne til weekendens opgør.

Andre spillere, som er blevet rygtet væk fra klubben, som Dembélé og Rafinha, var til gengæld til stede ved dagens træning.

Dermed tyder det på, at der inden længe kan ske noget i transfersituationen med Todibo. Det vil samtidig kunne give klubben et økonomisk løft, som derved vil gøre det muligt for Barcelona at hente La Masia-produktet Eric García tilbage fra Manchester City.

.:FORSIDE:.