fbpx

Tre spillere har endnu ikke været i aktion i USA

FCBARCELONA.DK - 06.08.24

 


Hansi Flick har taget 31 spillere med på turen til USA, men tre af dem har endnu ikke været på banen. Måske der rådes bod på det, når Barca natten til onsdag spiller sin sidste testkamp, hvor AC Milan venter.

Flick har været god til at fordele spilletiden og docere sine spillere i træningskampene mod Manchester City og Real Madrid, for hele 28 spillere har fået minutter i de to kampe.

Dermed er den kun den unge målmand Kochen, den unge forsvarsspiller Alexis Olmedo samt Jules Koundé, der endnu ikke har fået spilletid.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Koundé vendte først tilbage til træningen i midten af sidste uge og var dermed ikke til disposition i de to første kampe, men det er han mod AC Milan, hvor han forventes at få sine første minutter på sæsonen.

Flick har fire målmænd med til USA, hvor Peña, Astralaga og Ter Stegen alle har spillet. Det bliver nok Ter Stegen der vogter målet mod Milan, men der er gode muligheder for, at den 18-årige amerikaner skiftes ind i løbet af anden halvleg.

Mere usikkert er det med Alexis Olmedo, for Flick har en del alternativer at trække på i det centrale forsvar. Det er dog ikke utænkeligt, at Flick viser den 18-årige catalaner en gestus med en indskiftning i kampens slutfase, så han kan få sin uofficielle debut.

Kampen mod AC MIlan spilles natten til onsdag dansk tid kl. 01.30.

kounde1F

// USA
.:FORSIDE:.