fbpx

Trofeu Joan Gamper i aften skyder sæsonen i gang

FCBARCELONA.DK - 12.08.24

 


I aften spiller Barca sæsonens sidste træningskamp, når AS Monaco er modstanderen i det traditionsrige Trofeu Joan Gamper, der har til formål at præsentere holdet for tilhængerne, selvom der stadig er mange uafklarede spørgsmål.

Monaco har haft en lidt ujævn sæsonstart i deres træningskampe mod mindre klubber. Senest tabte de for en uge siden til Genova, mens Barca har spillet uafgjort mod Manchester City og AC Milan, samt besejret Real Madrid. Set i lyset af de resultater, fremstår Barca som klar favorit i aftenens kamp.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hansi Flick kommer ikke til at stille med sin foretrukne formation, for spillere som Lamine Yamal, Ferran Torres, Pau Cubarsí og Eric García er lige akkurat vendt tilbage fra ferien og er næppe klar til at spille. Derudover er nøglespillere som Araujo, De Jong, Pedri, Fati og Gavi stadig ude med skader.

Det bliver derfor spændende at se, hvilken formation Hansi Flick vælger at indlede opgøret med, for det vil give en indikation af, hvem der har gode chancer for at starte inde på lørdag, når Barca tager hul på La Liga med udekampen mod Valencia.

Inden aftenens kamp fløjtes i gang, vil spillerne en for en bliver præsenteret for tilhængerne. Ingen regner dog med at dette vil blive den endelige trup til sæsonen, da der er mange uafklarede emner, både når det handler om hvem der rejser og hvem der kommer til.

Træner Hansi Flick og anfører Ter Stegen vil derudover holde taler.

Trofeu Joan Gamper mod Monaco fløjtes i gang kl. 20.00. Desværre vises kampen ikke på dansk TV.

flick10F

// Gamper
.:FORSIDE:.