fbpx

Truppen stemmer om nye kaptajner inden USA tour

Simon Arun Vrábel - 16.07.23

Med afgangen af både Piqué, Alba og Busquets, skal førsteholdet finde nye anførere, og angiveligt er planen, at få dette på plads inden holdet rejser på træningsophold i USA, hvor man bl.a. skal spille fire træningskampe.

Det er ikke kun på fodboldbanen og i omklædningsrummet at Gerard Piqué, Jordi Alba og Sergio Busquets har efterladt et enormt tomrum, for deres afgang betyder også, at man for første gang i mange år skal finde hele tre nye anførere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Modsat mange andre klubber så forgår beslutningen om, hvem der skal være en del af anfører-gruppen i Barca på en yderst diplomatisk vis. Nogle steder er det træneren som bestemmer. imens andre klubber lader de spiller som har været i klubben længst få jobbet. I den catalanske storklub har det dog altid været kutymen, at lade spillerne selv stemme om hvem der får det ærefulde job.

I skrivende stund er Sergi Roberto holdets førsteanfører, imens Marc-André ter Stegen er nummer to. Avisen Sport fortæller, at de to med stor sandsynlighed får lov til at beholde deres roller og det betyder, at truppen skal stemme om yderligere to pladser, og i år er der mange gode kandidater til positionen. Det er ikke nødvendigvis ham som råber højest, som bliver anfører, og det er både Sergio Busquets og Lionel Messi begge gode eksempler på.

Avisen fortæller, at især Pedri er en stille men stærk kandidat til rollen, for hans rolige sind og høje fodboldintelligens gør, at han er beundret af mange af sine holdkammerater. Derudover har spillere som Ronald Araújo, Frenkie de Jong, Dembélé og Robert Lewandowski også været nævnt og med kun to pladser bliver det spændende at se, hvem truppen i sidste ende vælger.



.:FORSIDE:.