fbpx

Unai Hernández meldes på vej til førsteholdet

Markus Johannessen - 11.06.24

 


Unai Hernández fik sidste sæson opmærksomhed fra Xavi, som udtog ham til en førsteholdskamp i Pedris fravær. Midtbanespilleren har haft en flot afslutning på sæsonen med Barca Atlètic og banker på til Hansi Flicks trup. 

Den 19-årige midtbanespiller viste høj klasse i lørdags mod Ibiza, hvor han brillerede med et hattrick samt en elegant assist til Marc Guiu. Det var den foreløbige kulmination på en fantastisk slutspurt på sæsonen, hvor han virkelig har vist sult og overskud.

Nu meldes det, at Unai Hernández har kurs mod førsteholdet i presæsonen, hvor han skal træne under den nye cheftræner, Hansi Flick, og får muligheden for at vise tyskeren det formniveau, som han har vist Rafa Márquez i den afsluttende del af sæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, har Hansi Flick tænkt sig at trække en del Barca Atlètic-profiler med til de første træninger i presæsonen, da hele 12 spillere fra Barcas mandskab skal ud og repræsentere diverse landshold til EM. 

Her er Unai Hernández angiveligt så godt som selvskreven, da han har imponeret på adskillige positioner allerede. Han fungerer både som central- og offensiv midtbane, samt venstrekant i angrebet. Hans største styrke er, at han allerede er en meget alsidig spiller, der mestrer mange forskellige færdigheder, som fart, teknik, dribling og målnæse. 

Avisen Sport beretter også, at Barca planlægger at forlænge hans kontrakt i klubben hurtigst muligt, så han ikke kan forlade den catalanske hovedstad på fri transfer i 2025. Hans fremtid er med andre ord et varmt emne hos ledelsen og det bliver spændende at se, hvad den nye sæson bringer for det unge talent.

hernandez3F

// Unai Hernández
.:FORSIDE:.