fbpx

Joao Félix er tilbage ved træningen i Atlético

FCBARCELONA.DK - 27.07.24

// Joao Felix

Det så længe ud til at Barca gik målrettet efter at beholde Joao Félix, men siden er interessen dalet betydeligt. Nu er ferie sluttet for angriberen og han måtte i går modvilligt møde op og indlede træningen med Atlético Madrid.

Joao Félix havde helt sikkert håbet på, at en aftale med Barca ville falde på plads inden han skulle indlede træningen med Atlético Madrid. Det skete ikke og intet tyder efterhånden på, at Félix er en prioritet for Hansi Flick.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er ellers ikke længe siden at præsident Joan Laporta udtalte, at Barca gerne ville beholde Joao Cancelo og Joao Félix. Cancelo er stadig et varmt emne i den catalanske klub, mens Félix ser ud til at være helt ude i kulden.

Det skyldes også et skuffende EM for Félix, hvor han næsten ikke kom på banen. Havde han vist gode takter her, havde Barcas interesse måske været intakt, men nu er det spillere som Nico Williams og Dani Olmo man går efter.

Nu må Joao Félix træne med under Diego Simeone i afventen på hvad fremtiden bringer og intet tyder altså på, at den ligger i Barca.

felix44F

.:FORSIDE:.