fbpx

Avis: Saudi-klubber melder sig ind i kampen om Cancelo

Markus Johannessen - 27.07.24

// Joao Cancelo

Barca foretrækker fortsat at beholde João Cancelo på højreback-positionen i den kommende sæson, men har problemer med at nå til enighed med Manchester City. Nu får catalanerne konkurrence fra Saudi-Arabien.

24/25-sæsonen er så småt gået igang og der er stadig ikke en aftale på plads, hvad angår João Cancelos fremtid i den catalanske hovedstad. Ledelsen ønsker at beholde den 30-årige kantspiller og han ønsker også selv at blive i Barca. 

Udfordringen ligger i, at Barca kun vil forlænge hans lejekontrakt i et år med en ikke-obligatorisk købsoption. Noget, som Manchester City ikke er interesseret i, da Premier League-mestrene ønsker at sende Cancelo videre via et direkte salg til højstbydende. 

Både Juventus og Inter Milan har meldt sig ind i kampen om backspillerens underskrift, men ingen af klubberne er kommet med et bud, som både Cancelo og Manchester City ser sig tilfredse med.

 

Artiklen fortsætter under annoncen


Manchester-klubbens pris for den portugisiske landsholdsspiller er som udgangspunkt 30 millioner euro, men de har tilbudt at reducere prisen til 20 millioner i håb om at få slået en knude på handlen. Barca bed dog ikke på krogen. 

Nu melder den catalanske avis Sport, at Hansi Flick og co. får konkurrence fra Saudi Pro League. Både Al-Ahli og Al-Ettifaq har angiveligt henvendt sig til City og tilbudt at betale de 30 millioner euro i ét samlet beløb. 

Barca har ikke samme økonomiske midler at spille med, særligt ikke midt i jagten på Nico Williams og Dani Olmo, men catalanerne står med den fordel, at João Cancelo indtil videre kun har demonstreret sin interesse for Barca. 

Det sætter dog Barca i et yderligere pres, at to klubber med en sådan økonomisk forhandlingsstyrke har meldt sig ind i kampen om den eftertragtede forsvarsspiller. Ifølge avisen Sport vil Barca forsøge at overtale City ved at gøre købsoptionen obligatorisk i første omgang - men en direkte transfer, er efter sigende stadig ikke et emne hos catalanerne.

cancelo48F

.:FORSIDE:.