fbpx

Argentina-træner: 'Messi og Lautaro har en god forståelse'

Magnus Wind - 20.05.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Lautaro Martínez

Barca forsøger stadig ihærdigt, at sikre sig Lautaro Martínezs underskrift i det kommende transfervindue. Nu udtaler Argentinas landstræner, at angriberen og Lionel Messi har en god fælles forståelse for hinanden. 

Lautaro Martínez står angiveligt øverst på Barcas ønskeliste som den permanente afløser for 32-årige Luis Suárez. Den nuværende Inter-angriber har igennem lang tid været rygtet til den catalanske klub, som vil forsøge sig med en byttehandel med italienerne. Nu udtaler den argentinske landstræner, Lionel Scaloni, at Martínez har en god fælles forståelse med Lionel Messi. 'De forstår hinanden meget godt. Det er noget vi gerne vil have. Jo flere kampe de spiller sammen, desto bedre for landsholdet' siger han.

Sådan indleder landstræneren et interview med Cadena SER og roser samtidigt 24-årige Martínez. 'Han minder om Luis Suárez, og han er en spiller som alle gerne vil have på deres hold. Lautaro er ung og har en utrolig stor motivation for at få succes. Alle kigger på ham fordi han er ung og talentfuld'.  

Til sidst tror Scaloni, at det bliver svært for Barca, at få lokket Martínez væk fra Inter. 'For at være ærlig, så bliver det ikke nemt. Inter er en stor klub med en magtfuld præsident. Jeg håber, at han gør hvad der er bedst for ham'. Sådan afslutter landstræneren sit interview.

.:FORSIDE:.