fbpx

Arthur Melo kan åbne døren for Kessié i Juventus

FCBARCELONA.DK - 22.07.23

// Arthur // Franck Kessié

Franck Kessié har de seneste uger været rygtet kratigt til Juventus og nu sker der måske snart noget konkret. Den tidligere Barca-spiller Arthur Melo forlader nemlig Juve og det kan skabe plads til Kessié.

Da Arthur i 2018 kom til Barca fra Gremio, blev brasilianeren spået en stor fremtid i klubben, specielt fordi han mindede utroligt meget om Xavi i sin spillestil. Arthur skuffede dog og nåede aldrig at bide sig fast i startopstilingen og i 2020 blev han sendt videre til Juventus. I alt nåede midtbanespilleren at repræsentere Barce i 48 kampe over to sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Heller ikke i Juve fik Arthur succes og det fik italienerne til at leje ham ud til Liverpool i sidste sæson, hvor han slet ikke slog til. Nu har Juve besluttet at leje Arthur ud til Fiorentina i håbet om, at brasilianeren kan få gang i karrieren igen.

Med Arthur ude af truppen, er det opstået en plads, der  meget vel kan være tiltænkt Franck Kessié. Det skriver avisen Mundo Deportivo. Det er ingen hemmelighed at Juve drømmer om at forstærke holdet med Barca-spilleren, men indtil nu er det hverken lykkes for dem at overbevise Kessié eller Barca, selvom catalanerne meldes klar til at lytte på tilbud..:FORSIDE:.