fbpx
Annonce

Avis: Barca har stadig tiltro til Griezmann

Magnus Wind - 06.01.21

© Getty Images
// Antoine Griezmann

Antoine Griezmanns tid i Barca har ikke været imponerende for franskmanden. Angriberen har haft svært ved at finde fodfæste i klubben, men fra catalanernes side overvejer man overhovedet ikke at sælge Griezmann. 

Der var høje forventninger til Antoine Griezmann, da Barca hentede franskmanden i sommeren 2019 for 120 mio. euro. Tiden i den catalanske klub har dog ikke være prangende for angriberen. Barca har dog stadig tiltro til Griezmann, hvis man tro avisen Sport. 

Kilder tæt på klubben har nemlig fortalt Sport, at man angiveligt stadig tror på, at den franske angriber kan blive forløst i blaugrana-trøjen. Derfor ønsker catalanerne ikke, at sælge Griezmann. Ronald Koeman ønsker eftersigende også, at beholde angriberen, men hollænderen foretrækker at bruge Lionel Messi som 9'er, hvilket er Griezmanns bedste position. 

Det er endnu usikkert hvordan udfaldet af det kommende præsidentvalg i Barca, kommer til at have indflydelse på spillertruppen. Visse spillere, herunder Griezmann, kan ende med at blive solgt, afhængig af om klubben skal have en ny træner eller ej. Franskmanden har indtil videre spillet 68 kampe for Barca, hvor det er blevet til 20 mål og seks oplæg. Griezmanns kontrakt udløber i 2024. 


 

.:FORSIDE:.