fbpx

Avis: Barca forsøgte at hente Roméo Lavia

Markus Johannessen - 20.07.23

// Roméo Lavia

Det er netop kommet frem, at Barca har forsøgt at hente det unge Southampton-talent, Roméo Lavia, men at catalanerne måtte indstille operationen, da Southampton er ikke var meget for at slippe midtbanespilleren. 

Efter Southamptons nedrykning til Championship har Barca angiveligt undersøgt muligheden for at leje Roméo Lavia og lade ham udvikle sig i La Liga. Det unge midtbanetalent er blomstret i Anderlechts og Manchester Citys ungdomsakademier, hvorefter han skrev under på en lukrativ aftale med Southampton.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ofte ligger der en nedrykningsklausul i spillernes kontrakter der gør, at de kan forlade deres respektive klubber billigere, hvis de ikke overlever ligaen - men det er ikke tilfældet for den 19-årige belgier. 

Efter en fremragende sæson, på trods af holdets dårlige resultater, har Roméo Lavia fået opmærksomhed fra både Arsenal, Manchester United og Liverpool, men ifølge den catalanske avis Sport, var midtbanespilleren mest interesseret i Barca og har haft kontakt med klubben. 

Dog var Southampton ikke til at rokke. Hvis Roméo Lavia skulle til Catalonien på et lån, krævede den engelske klub, at Barca benyttede sig af en købsoption på 40 millioner euro, hvilket ligger et godt stykke over belgierens markedsværdi. 

Barca valgte i stedet at gå benhårdt efter Oriol Romeu, som besidder masser af erfaring og som kom fra Girona til en langt mere overkommelig sum.



.:FORSIDE:.