fbpx

Avis: Barca holder sig klar til at hente Rashford

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.02.21

// Rashford

I de seneste år er Manchester United-angriberen Marcus Rashford flere gange blevet nævnt som en spiller man rigtig gerne vil have til Camp Nou. Nu sættes englænderen igen i forbindelse med Barca.

Den catalanske avis Sport skriver, at 23-årige Marcus Rashford står højt på ønskelisten over mulige forstærkninger i Barca. Ifølge avisens oplysninger holder klubbens sportslige ledelse sig klar til, hvis der skulle opstå en mulighed for at hente Rashford til sommer.

Sport påpeger dog samtidig, at det er usandsynligt, at Rashford kommer til Camp Nou til sommer, da han han tjener en stor løn i Manchester United, som Barca i øjeblikket ikke har råd til at betale. Dertil kommer der transfersummen for ham.

Rashford er den spiller i top 5 ligaerne (La Liga, Premier League, Serie A, Bundesligaen og Ligue 1) med den højeste markedsværdi på 165 mio. euro. Det er en pris som Barca ikke er i stand til at betale til sommer. Faktisk er der nærmest ingen af de største europæriske klubber der kan betale så stor en sum i øjeblikket.

Ifølge Transfermarkt har Rashford med rødder fra den caribiske ø Saint Kitts og Nevis kontraktudløb med Manchester United i sommeren 2023. Barca kan dermed få angriberen billigere om halvandet år eller vente med at hente ham på en fri transfer om to og et halvt år.

.:FORSIDE:.