fbpx

Avis: Barca kan hente João Félix på en lejeaftale

Anders Lang Jensen - 19.07.23

// Joao Felix

Tirsdag udtalte Atlético Madrids João Félix, at det er hans store drøm at komme til at spille for Barca. Nu melder en række medier, at portugiseren kan ende i Barca denne sommer da Atletico er åbne for at lave en lejeaftale.

Det kom nærmest som et lyn fra en klar himmel tirsdag aften, da João Félix offentligt kastede sin kærlighed på Barca, mens han har kontrakt med ligakonkurrenterne fra Atlético Madrid. Manøvren kan hjælpe med at få en transfer igennem, og der arbejdes angveligt i kulisserne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge flere aviser - heriblandt AS - har Atlético Madrid nemlig interesse i at lade 23-årige João Félix skifte til Barca på en lejeaftale gældende for den kommende sæson. Samtidig meldes det, at en lejeaftale vil passe ind i Barcas økonomiske rammer, så en aftale vil kunne lade sig gøre.

João Félix har ikke noget godt forhold til Atlético Madrids cheftræner Diego Simeone, og portugiseren er ikke tiltænkt en rolle hos Madrid-klubben. Ifølge AS kan en lejeaftale med Barca også accelerere hurtigt og rykke sig langt indenfor den næste uges tid.

felix5

.:FORSIDE:.