fbpx

Avis: Barca overvejer at afregistrere Araújo

Markus Johannessen - 01.08.24

 


Den kedelige nyhed omkring Araújos skade vækker ærgrelse hos Barca, men ledelsen er angiveligt fristet til at udnytte situationen. Hvis klubben ikke indskriver uruguayaneren til sæsonstart, vil der være plads til at andre spillere.

Ronald Araújo blev for nylig opereret i Finland for en skade i højre baglår og vil højst sandsynligt være ude som minimum indtil december. Dette betyder en pause på mere end fire måneder, hvilket ifølge reglerne tillader Barca at bruge forsvarsspillerens plads til at registrere en anden profil.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Manøvren, som også blev anvendt ved Gavis skade, ville indebære at afregistrere Araújo fra Barcas trup. Dette ville betyde, at 80% af uruguayanerens løn kunne bruges til andre indskrivninger - og Barca, der er hårdt presset på lønbudgettet, meldes fristet til at udnytte denne mulighed for at løse nogle af de udfordringer, de står med.

Det fortæller den catalanske avis Sport, som dog også understreger, at det blot er en overvejelse som en sidste udvej fra ledelsen side. Det er nemlig ikke uden risiko at afregistrere en spiller. Specielt ikke en, der modtager interesse fra adskillige andre klubber. 

Risikoen ved denne praksis er, at Barca i januar skal sikre sig, at de har plads nok til at genregistrere Araújo i vinterens transfervindue. Hvis det ikke er garanteret, kan den 25-årige centerback risikere at blive udelukket fra truppen i resten af sæsonen. Endnu værre betyder det, at han kan forhandle med andre klubber om et skifte udenom Barca, som det er tilladt af FIFA, hvis han ikke er indskrevet i truppen. 

Der er dog endnu ikke truffet en endelig beslutning og catalanerne har stadig tid til at overveje situationen i løbet af august indtil transfervinduet lukker for denne gang.

araujo91F

 

// Ronald Araujo
.:FORSIDE:.