fbpx

Avis: Dembélé åbner døren for at forlade Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.10.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Det er muligt, at Ousmane Dembélé forlader Barca i dette transfervindue. Tidligere stod han fast på at blive i klubben, men nu er han angiveligt blevet mere åben overfor at forlade den catalanske storklub.

Dembélés intention var at blive i Barca og overbevise Koeman om, at han skal have en plads på holdet. Imidlertid anser Koeman det dog ikke for nødvendigt at have Dembélé. Det har fået Dembélé på andre tanker. Det skriver den catalanske avis Sport.

Barca har forsøgt at finde en løsning på Dembélés fremtid. De er klar til at sælge ham, hvis det rigtige tilbud kommer. Catalanerne vil sandsynligvis ikke udleje Dembélé, men kun sælge ham. Der skal et bud i størrelsesordenen på 50-60 mio. euro til for, at det kan komme på tale, ellers bliver han i klubben.

Francisco Trincao og Perdi er komme til samtidig med, at Ansu Fati tilbyder den fart, som Dembélé skulle have budt ind med. Koeman sagde selv i går, at han bragte de to nytilkomne i spil i kampen mod Celta, fordi de har bedre defensive kvaliteter end Dembélé.

Der er tale om interesse fra Liverpool og Ole Gunnar Solskjær vil have Dembélé på deres højre kant, hvis Manchester United ikke kan få fat på Jadon Sancho. Der er dermed uvished om franskmandens fremtid her hen mod transfervinduets slutning.

.:FORSIDE:.