fbpx

Avis: Juventus vil at hente Abde for 15 mio. euro

Peter Vyff - 12.07.23

// Abdessamad Ezzalzouli

Barca tager snart imod Ez Abde, der har gjort sig flot bemærket i sidste sæson. Marokkaneren har derfor også tiltrukket sig en del opmærksomhed, især fra Juventus, der angiveligt har sendt en forespørgsel afsted.

Ledelsen sendte sidste sommer den 21-årige Abde til Osasuna på et sæsonlangt låneophold. Stortalentet viste undervejs store kvaliteter på banen, og han var derfor også stærkt medvirkende til at holdet nåede helt til finalen i Copa del Rey, der dog blev tabt til Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kantspilleren viste sig også flot frem til VM-slutrunden i Qatar, hvor Marokko nåede helt til semifinalen. Abde har derfor haft en særdeles flot sidste sæson, der forleden kulminerede, da han med Marokkos U23-landshold, sikrede sig titlen i Africa Cup of Nations, efter Egypten blev besejret med 2-1 i finalen.

Landsholdsspilleren blev med sine tre mål topscorer i turneringen, ligesom det også blev til tre assists undervejs. Barca får derfor en brandvarm spiller tilbage, og det er derfor helt fortjent at Abde får chancen på førsteholdet under Xavis ledelse.

Marokkaneren har dog ifølge avisen Sport tiltrukket sig en del interesse fra udlandet, især fra Juventus, hvis cheftræner Massimiliano Allegri, skulle være en stor beundrer at fløjspilleren. Italienerne skulle derfor have sendt en officiel forespørgsel afsted til Camp Nou for at høre som stortalentets rådighed på transfermarkedet.

Juventus skulle tilmed være af den overbevisning af Abde kan hentes for 15 mio. euro, hvilket er noget under de 35 mio. euro, som ledelsen har sat spilleren til. Catalanerne har dog sidenhen skiftet mening, og alt tyder på at marokkaneren får chancen for at bevise sig på holdets pre-season tour.

Stortalentet ønsker dog eftersigende at spille regelmæssig fodbold, hvilket bestemt ikke er en garanti den kommende sæson. Ousmane Dembélé og Raphinha er umiddelbart førstevalgene på kanterne, og Abde skal derfor kæmpe med Ferran Torres og Ansu Fati om at stå forresten i køen som backup.

Det er derfor ikke utænkeligt at marokkaneren kan ende hos Juventus, hvis hverken Fati eller Torres bliver solgt, og hvis han ikke præsterer i Barcas venskabskampe. Ledelsen kommer dog sandsynligvis til at kræve noget mere end de 15 mio. euro, som italienerne angiveligt skulle stå klar med.



.:FORSIDE:.