fbpx

Avis: Romeu pressede selv på for at komme væk

FCBARCELONA.DK - 03.08.24

 


Selvom intet endnu er officielt bekræftet, så fortsætter Oriol Romeu karrieren i Girona, hvor Barca hentede ham sidste sommer. Det er angiveligt Romeu selv der har bedt om at komme væk, for Flick skulle være klar til at beholde ham.

Romeu har forladt træningslejren i USA for at rejse hjem. Der tales om et skifte tilbage til Girona på en lejeaftale, men det er endnu ikke blevet bekræftet.

Nu fortæller avisen Sport, at det er Oriol Romeu selv der har taget initivativ til at komme væk. Han ønskede ikke endnu en sæson, hvor hovedparten af kampene blev tilbragt på bænken.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nytiltrådte Hansi Flick skulle ellers være fint tilfreds med Romeus indsats ved træningen og Barca-træneren skulle være klar til at beholde ham i truppen, men uden at kunne garantere kontinuelig spilletid.

Girona stod klar med åbne arme til at tage Romeu tilbage. Han spillede en formidabel 2022/23 sæson for klubben og denne sæson er Girona med i Champions League, hvor der bliver brug for Romeus store erfaring.

Derfor har Romeu vurderet de sportslige aspekter højt i jagten på en betydningsfuld rolle og masser af spilletid. Oriol Romeu spillede det sidste kvarter af træningskampen mod Manchester City tidligere på ugen og det blev hans sidste minutter i Barca-trøjen.

romeu5F

// Oriol Romeu
.:FORSIDE:.