fbpx

Betis har særlig klausul til at købe Vitor Roque

Anders Lang Jensen - 17.09.24

 


Vitor Roque var et dyrt bekendtskab for Barca, da klubben i vinter købte den brasilianske angriber for 40 millioner euro. Allerede denne sommer blev Roque udlånt til Real Betis, der har fået en option til at købe angriberen permanent.

Ifølge avisen Sport kan Real Betis udnytte en klausul i lejeaftalen, hvor de kan købe Vitor Roque 25 millioner euro næste sommer. I så fald vil Betis eje 80 procent af brasilianerens transfermæssige rettigheder, mens Barca vil været sikret de resterende 20 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed vil Barca ved et salg indkassere beløbet på 25 millioner euro. Men hvis Betis så på et senere tidspunkt sælger Vitor Roque videre igen, er Barca sikret en pæn andel af den potentielle transfersum i fremtiden.

Økonomisk har Barca vurderet, at sådan en handel gav bedst mening. Det var ikke muligt at sælge Vitor Roque permanent denne sommer, men i stedet er han på leje med en mulighed for at blive solgt permanent. Og hvis Roque udvikler sig markant, kan de 20 procent til Barca potentielt blive mange millioner euro værd.

I den forgangne spillerunde i La Liga kom Vitor Roque på tavlen for Betis for første gang, da de tog imod Leganés. Vitor Roque startede på bænken, men i det 62. minut blev han skiftet ind til sin første optræden på hjemmebane. Her sendte brasilianeren et 2-0-mål ind, som også blev kampens resultat.

roque12

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.