fbpx

Corona-krisen kan sende Suárez til MLS før tid

Anders Lang Jensen - 03.05.20

© Getty Images
// Suárez // Lautaro Martínez

Corona-situationen sætter sit tydelig præg på Europas fodboldklubber, og økonomien bliver også ramt i Barca. Transferplanerne efter sæsonen er fortsat store, og det gør, at nuværende profiler muligvis skal ofres for denne manøvre.

Navnet Lautaro Martinez er på alles læber i det catalanske. Den argentinske Inter-angriber ligner mere og mere en kommende Barca-spiller, når transfervinduet igen åbner. Og selvom Corona-krisen betyder meget for klubbens økonomi, er Lautaro Martinez stadig topprioritet.

Ønsketænkning på Camp Nou har med garanti været, at Lautaro Martinez kunne få en rolig indkøringsperiode, hvor uruguayanske Luis Suárez fortsat ville være en del af truppen til næste sæson. Men ifølge avisen Marca overvejer Barca nu fremtiden for Suárez.

Den tidligere Liverpool-angriber ligger i toppen af lønhierarkiet i truppen, og med den mulige tilgang af Lautaro Martinez presses situationen yderligere. Ifølge Marca har Suárez meget vel en fremtid i den amerikanske fodboldliga MLS. Derfor kan et skifte til eksempelvis David Beckham-ejede Inter Miami komme på bordet allerede efter denne sæson.

Luis Suárez’ kontrakt med Barca udløber i sommeren 2021. Angriberen har tidligere selv udtalt, at MLS er en spændende liga og en mulig fremtidig destination for uruguayaneren.

.:FORSIDE:.