fbpx

De Jong: 'Vi glæder os til at komme i gang'

FCBARCELONA.DK - 08.06.20

© FC Barcelona
// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong har givet interview til BBC og her lægger han ikke skjul på, hvor meget han glæder sig til at spille kampe igen. Samtidig understreger han, at han trives med det enorme pres der følger med, når man spiller for Barca.

'Der er en rigtig god stemning. Vi ser med glæde frem til at komme i gang og der er høj intensitet ved træningen, måske endda mere end før pausen' indleder hollænderen.

'Vi følte alle en stor lyst til at vende tilbage og se holdkammeraterne og træne. Det sværeste var, da vi kun måtte træne i små grupper. Begrænsningerne var nødvendige, men det var hårdt' siger han videre.

'I Barca er det målet at spille godt og vinde det hele. Der er et meget stort pres, for man vil vinde alle trofæer, men sådan noget elsker jeg' fortsætter han.

Det er De Jongs første sæson hos Barca og han er godt tilfreds med sin indsats, men ikke 100%. 'Jeg kan forbedre mig, men det går fint og jeg er tilfreds med holdet og tingene generelt. Jeg kan spille flere positioner og jeg føler mig til rette hvor som helst på midtbanen' fortklarer han.

'Jeg er meget glad, for det er barnedrøm at spille for Barca. Det er min favoritklub udenfor Holland og da de kom for at hente mig, var det en nem beslutning at tage' siger han om skiftet.

Til sidst får Messi en kommentar. 'Leo Messi er med afstand den bedste spiller i verden. Når han giver mig råd, er det altid noget jeg kan bruge' afslutter De Jong.

.:FORSIDE:.