fbpx

Dembélé har øget presset på sig selv

FCBARCELONA.DK - 07.10.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Skal man tro de catalanske medier, var det Dembélés modstand mod at tage til United, der forhindrede Barca i at forstærke sig med Memphis Depay. Dermed øger den i forvejen kritiserede franskmand presset på sig selv.

Havde det stået til Barca, var Ousmane Dembélé i dag i Manchester United og Memphis Depay i Barca. Så gik det dog ikke, for Dembélé nægtede at skifte og så var der ikke råd til Depay.

Dembélé er hverken særlig populær eller vellidt hos de fleste Barca-fans, men heller ikke det modsatte. Mange er lidt opgivende overfor hans hyppige skader og udisciplinerede opførsel udenfor banen. Derfor var der mange der gerne så ham skiftet ud med Depay.

Nu har Dembélé i stedet valgt at blive i Barca og her kommer han under et massivt pres for at levere. Som et af klubbens dyreste køb nogensinde, er der brug for at han beviser, at han er de mange penge værd, ikke mindst fordi han bliver i klubben mod Ronald Koemans vilje.

Med sin beslutning er det Dembélé der har øget presset på sig selv, for nu er der mere end nogensinde brug for, at han viser det niveau som alle ved han har, men som man har set alt for lidt til. Spørgsmålet er, om den kontroversielle spiller har den mentale styrke til at klare det.

.:FORSIDE:.