fbpx
Annonce

Den traditionelle åbne træning er aflyst

FCBARCELONA.DK - 04.01.21

© FC Barcelona
// Træning

Det er blevet en populær tradition i Barcelona, at man inviterer klubbens mange lokale fans til at overvære træningen når man tager hul på et nyt år, men det sætter coronapandemien en stopper for dette år.

Det er altid i forbindelse med Hellig Tre Konger, der er den helt store gavedag i Catalonien, som juleaften er det i Danmark, at man åbner dørene for tilhængerne til en træningssamling.

De seneste år har B-holdets hjemmebane Estadi Johan Cruyff dannet ramme om den festlige begivenhed, hvor tusindevis af især unge fans er mødt frem, for at se sine idoler på tætteste hold.

Ud over at træne, bliver der også altid spillet en kort træningskamp og derefter skrives der autografer, tages selfies og sparkes bolde ud til de fremmødte.

Alt dette går man glip af i år, naturligvis fordi det er forbudt at samle flere tusinde mennesker. Det ville samtidig også passe skidt ind i det i forvejen meget stramme program, at skulle afholde en begivenhed som denne, hvor det mere handler om at komme tæt på tilhængerne, end at få kvalitet i træningen.

Håbet er nu, at man til januar 2022 kan genoptage traditionen.

.:FORSIDE:.